Prezentacija Karate kluba Zaprešić (Budo Ryu)

Prezentacija Karate kluba Zaprešić (Budo Ryu)

U petak 18.5.2018. u okrugu OŠ Luka, Karate klub Zaprešić nastupio je  na skupu “Sajam mogućnosti 2018” u organizaciji Policijske Postaje Zaprešić. Sajam je započeo u 10:oo sati, te su se na sajmu osim Karatea mogli pronaći razni sportovi; akrobatski Rock’N’Roll, Taekwondo, nogomet, košarka, planinari, atletičari i još mnogo toga.

Uz otvoreni štand našeg kluba, gdje su učenici mogli postavljati pitanja i isprobati vlastitu snagu i brzinu održali su i demonstraciju s 14 članova do 15 godina.

Demonstracija je bila podijeljena u 5 dijelova; Kate(borba sa zamišljenim protivnikom), dogovoreni sparing, slobodni sparing, samoobrana od hladnog oružja i za kraj tehnike trganja materijala(tamashiwari).

Cilj prezentacije bio je približiti karate kao vještinu i sport djeci i starijima. Također maksimalno prikazati neke od vrlina koje nas karate nesebično uči: samoobranu, snagu, vještinu, koncentraciju,toleranciju, disciplinu i strpljenje. Snimku demonstracije možete pronaći na YouTube kanalu kluba ili na Facebook stranici kluba.