POPIS KLUBOVA ODBORA

Pridruži se svom najbližem karate klubu i neka sport i karate postane dio tvog života!
Nemoj samo prolaziti kroz život, kao prosječna osoba ili obični sportaš!
Sportaši izblijede i nestanu. Karakter i integritet su ono što ostavlja utisak na nečiji život.
To je ultimativni cilj karatea. Čekamo te! 

Antun i Ivan Kukuljević

Antun i Ivan Kukuljević

Varaždinske Toplice
Skraćenim nazivom Karate klub „AIK“ djeluje u gradu Varaždinske Toplice već od 2001. godine kada ga osniva Saša Josip Milec, tada povratnik sa studija u Zagrebu gdse se upoznao i s Goju Ryu stilom karate.
Budo-Ryu Zaprešić

Budo-Ryu Zaprešić

Zaprešić, Pojatno
Klub Budo Ryu je osnovan u travnju 2007. te akitvno djeluje već 12 godina! Kroz klub je prošlo blizu 150 članova od kojih 30-tak aktivno sudjeluje na treninzima i natjecanjima (kate i borbe).
Croatia Zadar

Croatia Zadar

Croatia Zadar
Karate klub "Croatia" Zadar je osnovan 17.10.1990. godine. Glavni osnivač kluba je Hrvoje Mikecin, trener karatea, tada nosioc zvanja 1. DAN Shoto-kan stila karatea. Klub je bio aktivan do početka Domovinskog rata, kada su se svi punoljetni članovi uključili u obranu Hrvatske.
Dugo Selo

Dugo Selo

Dugo Selo
Među prvim otvorenim klubovima bio je i Kyokushin karate klub "Jedinstvo" u Dugom Selu. Osnovan je 1979. godine. Klub će se nekoliko godina kasnije preimenovati u Kyokushin karate klub "Dugo Selo".
Maksimir-Elka

Maksimir-Elka

Zagreb, Maksimir
ShinKyokushin karate klub Maksimir- ELKA nastao je udruživanjem KK Elka i KK Maksimir 2010.godine. KK Elka osnovan je 1979. godine uz podršku Sindikalne i Omladinske organizacije pri tvornici električnih kabela Elka. Klub od 1982 godine djeluje na području općine Maksimir te od 1993 u O.Š.A.G. Matoša .
Mladost Samobor

Mladost Samobor

Samobor
Karate klub “Mladost” svoje je djelovanje zapoceo 1970. godine u Bregani, pri Društvu za sportsku rekreaciju, a od 1972. godine djeluje u sklopu SD “Mladost” u Samoboru.
Tensho

Tensho

Novi vinodolski
Karate klub "TENSHO", osnovao je 2008. Godine. Trener i voditelj Kluba je Kristijan Lončarić ( 1. Kyu ) , a klub se nadovezuje  na dugu i uspješnu aktivnost Kyokushina , pod vodstvom Shihana Miroslava Brakuze ( 5. DAN ) , u Novom Vinodolskom .
Sosai Zagreb

Sosai Zagreb

Sosai, Zagreb
Kyokushin karate klub “SOSAI” ima preko 200 kvadrata novouređenog prostora, od kojih 150 kvadrata prostora za vježbanje na tatamiju ....
Split

Split

Split
Više o klubu