Ljetna škola u Omišlju!

Ljetna škola u Omišlju!

I ove godine Hrvatskom gradu Omišalj od 21.07. do 27.07. održana je ljetna škola. Prisustvovalo je 70-ak sudionika od čega 40 crnih pojaseva. Ono što je posebno oko ove ljetne škole je da su zajedno održana dva sestrinska stila karatea: Goju-ryu i Kyokushin karate.

Voditelji ljetne škole bili su Shihan Takeji Ogawa 10. DAN , Goyu-ryu karate, Shihan Davor Kramar 6. DAN, Goju-ryu karate i senpai Nikola Banjeglav 2. DAN Kyokushin karate!

Iz Hrvatske sudjelovali su klubovi: AIK Varaždin s voditeljem Sašom Milecom i Dugo Selo s voditeljem Nikolom Banjeglavom.

Svaki dan održana su tri treninga, kondicije, karate tehnika i borbenih tehnika.

Na kraju škole održan je ispit za majstorske crne pojaseve kojem su pristupile djevojke iz karate kluba AIK Varaždin i uspiješno ga položile.

Čestitke Moniki Balažinec na položenom ispitu za 1. DAN majstorskog zvanja Goju-ryu karatea i Sanjani Milošević na položenom ispitu za 2.DAN majstorskog zvanja u Goju-ryu!

Kao i svake godine skupljana i obnovljena su mnoga znanja, viđeni stari prijatelji i ono najvažnije sklopljena nova prijateljstva.

Djevojke od sada možete pronaći na popisu crnih pojaseva:
 https://www.kyokushin.hr/crni-pojasevi/

OSU!