Najava ljetnih škola u Hrvatskoj

Najava ljetnih škola u Hrvatskoj

I ove godine klub iz Dugog Sela organizira ljetnu školu u srpnju!  Na prekrasnom otoku Krku, osim karataša stila kyokushina prisutni su i karataši GojuRyu karatea.

Naravno osim aktivnih vježbača na seminaru je moguće prisustvovati kao pratnja.

Glavni instruktor ljetnog seminara je shihan Takeji Ogawa 10.DAN.  Osim shihana Takeji jedan od instruktora je Shihan Davor Kramar 6.DAN Goyu Ryu. Za kyokushin dio seminara pobrinut će se senpai Nikola Banjeglav 2.DAN.

Na kraju seminara održava se polaganje.

Za sve informacije  o seminar na Krku možete saznati od Senpaia Nikole Banjeglava na mail  nikola.banjeglav@zg.t-com.hr najkasnije do 10.5.2020.

Kako kolovoz ne bi ostao nepopunjen pobrinuo se karate klub Maksimir-Elka iz Zagreba.  U termini od 23. do 29. kolovoza održava se ljetna škola u Crikvenici.

Kao i svake godine uz odlično popunjenih 6 dana, dolaze i vrhunski instruktori. Hrvatski majstor karatea Shihan Vlado Šintić 5. DAN, mađarski Shihan Tibor Horvat 5.DAN,  mađarski majstor kate Sensei Laszlo Morningen 4.DAN i Senpai Istvan Papai 2.DAN.

Karate, kondicijska priprema, hrvanje, kupanje i još mnogo toga odličnoga!.

Za sve informacije o ljetnoj školi u Crikvenici možete se javiti najkasnije do 20.4. Shihanu Vladi Šintiću na mail; vsintichr@gmail.com