Održan karate turnir”Split KUP 2019″

Održan karate turnir”Split KUP 2019″

Ovu subotu 6.4.2019. održan je Karate turnir u borbama i katama “KARATE KUP SPLIT 2019“. Dugo očekivana i najavljivana karate liga, koja je osmišljena prvenstveno za najmlađe natjecatelje karate klubova u Splitsko-dalmatinskoj županiji, napokon je krenula.

U tehničkoj organizaciji Kyokushin karate kluba Split, njihovog trenera i predsjednika kluba Tonija Majstorović te Karate saveza Splitsko-dalmatinske županije u  dvorani OŠ Žnjan na Pazdigradu u Splitu okupilo se preko 250 mladih karatista, vježbača dva stila karatea, koji su se podijeljeni na dva tatamija natjecali svaki u svom sustavu natjecanja i to u WKF karate sportu te Kyokushin karateu.

Dobra suradnja klubova članica Hrvatskog karate saveza ujedno i članova Karate saveza Splitsko-dalmatinske županije potvrdila se natjecanjem nekolicine pripadnika klubova različitih stilova na natjecanjima oba stila po pravilima “onog drugog”.

Kako bi suđenje u Kyokushin karateu prošlo bez ikakvih problema pobrinuo se glavni sudac kyokushin natjecanja  Nikola Banjeglav iz KK Dugo Selo. Pomoćni suci turnira bili su: Ilija Matić, Tihomir Garašić Barbara Buretić, Nenad Đurić, Stella Oroz i Dejan Obranić.

Turnir se odvio u jednom sportskom i prijateljskom okruženju na što je organizator vrlo ponosan.

Sljedeće natjecanje u kyokushinu održati će se 4.5.2019. u Kutini!

Službeni rezultati natjecanja:

REZULTATI KUMITE – Kup Split 2019.

REZULTATI KATE – Kup Split 2019.

Osu!

Fotograf: Mladena Sinkića.