Dan kolegijum u Mađarskoj

Dan kolegijum u Mađarskoj

U subotu 27.6.2020. članovi dvaju kyokushinkai karate klubova sudjelovali su na Dan kolegijumu. Pod budnim okom shihana Milana Garašića 6. DAN odrađen je petosatni trening.

Osim Shihana Milana, u kontrolnoj komisiji bili su branch chief shihan Jozsef Kaloczi 5. DAN, shihan Robert Schwarz 5. DAN, shihan Zoltan Polacsek 5. DAN, branch chief sensei Ferenc Kovacs 4. DAN, sensei Laszlo Moninger 3. DAN.

Dan kolegijum je trening, koji služi majstorima karatea kao provjera budućih kandidata za DAN pojas.  Odrađene su bazične tehnike, kombinacije na mjestu (Kotei kihon), kombinacije s kretanjima (Ido kihon), kate i za kraj treninga borbe.

Trening su odradili Jan Peranić (kandidat za 1. DAN), Fran Lukšić (kandidat za 2. DAN), David Fabek(kandidat za 2. DAN), Filip Bošković (kandidat za 2. DAN), Kruno Terihaj (kandidat za 2. DAN) i Tihomir Garašić (kandidat za 3.DAN).

Dojmovi s treninga bili su odlični te su smjernice za ispravke u budućnosti podjeljenije.

Polaganje je zakazano za kraj osmog mjeseca. Do tada kandidatima želimo još priprema i dobrih treninga, te da pokažu pravi budo spirit na polaganju.

Osu!